domingo, 27 de julho de 2014
zoute pannenkoeken
ingrediënten
1 eetlepel tarwezemelen
1 eetlepel roomkaas met 0% vet
2 eetlepels haverzemelen
3 eieren met opgeklopt eiwit stijf
Zout en zwarte peper
Vullingen om uit te kiezen:
150g zonder spek
150g rundergehakt
185g verkruimelde tonijn
200g gerookte zalm
bereidingswijze
Meng alle ingrediënten van de pannenkoek base (minus de eiwitten) tot een homogene massa.
Doe de kruiden, zout en peper, naar smaak koninkrijk.
Voeg vervolgens de ingrediënten van de vulling van uw keuze en de duidelijke geslagen stijf.
Als het mengsel klaar is, giet de inhoud in een koekenpan op middelhoog vuur verhit en bak ongeveer 30 minuten draaien met een spatel en verder met het koken voor 5 meer minuten
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Nenhum comentário:
Postar um comentário