domingo, 27 de julho de 2014

zoute pannenkoeken


ingrediënten 

1 eetlepel tarwezemelen 
1 eetlepel roomkaas met 0% vet 
2 eetlepels haverzemelen 
3 eieren met opgeklopt eiwit stijf 
Zout en zwarte peper 
Vullingen om uit te kiezen: 
150g zonder spek 
150g rundergehakt 
185g verkruimelde tonijn 
200g gerookte zalm 

bereidingswijze 
Meng alle ingrediënten van de pannenkoek base (minus de eiwitten) tot een homogene massa. 
Doe de kruiden, zout en peper, naar smaak koninkrijk. 
Voeg vervolgens de ingrediënten van de vulling van uw keuze en de duidelijke geslagen stijf. 
Als het mengsel klaar is, giet de inhoud in een koekenpan op middelhoog vuur verhit en bak ongeveer 30 minuten  draaien met een spatel en verder met het koken voor 5 meer minuten

Nenhum comentário:

Postar um comentário