2 tabletten van verse gist voor brood
2 eieren
5 eetlepels roomboter met zout
¹ / 2 kopje suiker
200ml melk
5 ¹ / ² kopjes griesmeel
700 g mini kippenworsten
200 g standaard type Minas kaas (of kaas naar keuze)
1 losgeklopt ei voor het borstelen
Bekisting bekleed met folie pizza
margarine om door te bladeren
Oregano voor beregening
bereidingswijze
Meng de gist tabletten met suiker tot een vloeibare massa vormen. Voeg de losgeklopte eieren, margarine en melk. Meng goed.
Ga langzaam toevoegen van de bloem en mengen van het deeg met behulp van een houten lepel. Wanneer u de laatste beker bereikt, kruis, het toevoegen beetje bij beetje en het verenigen van het deeg met uw vingers. De textuur van het deeg zal u verbazen; wordt zacht, vochtig en tegelijkertijd, indien los makkelijk de vingertoppen. Kneed goed totdat het homogeen is en de consistentie van pluizige kussen.
Verdeel het deeg in twee porties, rol elk deel van het deeg met de deegroller tot een dikte van 0,5 cm. Snij het deeg in reepjes 4 cm/6cm verlaten van het ene uiteinde in de snavel. Spreid een beetje margarine, plaats een worst en kaas op een strook van brede uiteinde en rol als gelei roll stretching een beetje de tip en plakken in kurkentrekker. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze met oregano, pizza verdelen de vormen en bak in een voorverwarmde oven van 180 ° C tot ze goudbruin zijn. Herhaal dit met het andere deel.
Kan worden geserveerd als een tussendoortje of begeleidende ontbijt of snack in de middag. Aanbieding mosterd of ketchup te begeleiden

Nenhum comentário:
Postar um comentário