ingrediënten
MASSA:
2 eieren
2 kopjes (thee) melk
1 kop (thee) olie
2 kopjes (thee) van tarwemeel
1 eetlepel (el) bakpoeder
zout naar smaak
Vulling:
kip in stukken gesneden
3 gehakte tomaten
Meng kruiden klaar
2 lepels (soep) olie
4 eetlepels (soep) van tarwemeel.
bereidingswijze
Om het deeg te maken, sloegen alle ingrediënten in de blender tot een gladde massa.
Zelfs de vulling, verwarm de olie en leg de stukken kip hebben getemperd
laat het bruin
Doe de gehakte tomaten, water en dek de pan zodat het vlees goed gaar is
In een aparte crash, los de bloem in water en Fünte de kip te verdikken
Bij het samenstellen van, neem een ingevet en bestrooid met refractaire meel, plaats de helft van het deeg, dek af met alle de vulling
Leg het resterende deeg bovenop
Bak in de voorverwarmde oven op matige temperatuur gedurende 45 minuten

Nenhum comentário:
Postar um comentário