domingo, 27 de julho de 2014

Kippenpasteitje

ingrediënten 

MASSA:

2 eieren 
2 kopjes (thee) melk 
1 kop (thee) olie 
2 kopjes (thee) van tarwemeel 
1 eetlepel (el) bakpoeder 
zout naar smaak 
Vulling: 
kip in stukken gesneden 
3 gehakte tomaten 
Meng kruiden klaar 
2 lepels (soep) olie 
4 eetlepels (soep) van tarwemeel. 
bereidingswijze 
     Om het deeg te maken, sloegen alle ingrediënten in de blender tot een gladde massa. 
     Zelfs de vulling, verwarm de olie en leg de stukken kip hebben getemperd 
     laat het bruin 
     Doe de gehakte tomaten, water en dek de pan zodat het vlees goed gaar is 
     In een aparte crash, los de bloem in water en Fünte de kip te verdikken 
     Bij het samenstellen van, neem een ​​ingevet en bestrooid met refractaire meel, plaats de helft van het deeg, dek af met alle de vulling 
     Leg het resterende deeg bovenop 
     Bak in de voorverwarmde oven op matige temperatuur gedurende 45 minuten

Nenhum comentário:

Postar um comentário